Opleidingen

De feedback van onze klanten bewijst dat onze opleidingen efficiënt fleet management naar een hoger niveau tillen. In enkele uren tijd bent u heer en meester over XPOfleet binnen uw organisatie!

Hoe inschrijven?

Wenst u zich in te schrijven voor één van de opleidingen? Stuur een mail naar training@xpofleet.com.

Vragen?

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties over één van deze opleidingen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via bovenstaand e-mailadres!

Masterclass XPOfleet

Deze opleiding richt zich tot fleet medewerkers en alle andere bedienden met enige ervaring in XPOfleet. Niet enkel worden de nieuwe features en functionaliteiten van de afgelopen 12 maanden toegelicht, maar ook nuttige tips, weetjes en andere vaardigheden in het gebruik van XPOfleet worden doorgegeven.

De cursus is opgevat om in snel tempo de fleet manager continu sturing te geven hoe hij/zij mogelijks zijn/haar job optimaler en efficiënter kan uitvoeren met de nieuwe mogelijkheden en best practices in XPOfleet.

 

Duur: 1/2 dag

Financieel Beheer

Deze opleiding is een vervolmakingscursus voor elke XPOfleet gebruiker die geconfronteerd wordt met het financieel beheer van de vloot, een koppeling met finance. Deze cursus is voor de iets meer gevorderde gebruiker die zelfstandig de kosten analyseert, valideert en kosten-baten analyses wenst te ondernemen.

In deze opleiding leert U hoe U XPOfleet kan inrichten. Welke zijn de parameters waarmee XPOfleet wordt gestuurd, wat is de betekenis hiervan, hoe kan u ze aanpassen en welke spelregels worden hierbij gevolgd. Een kleine greep uit het aanbod: facturen elektronisch opladen, facturen controleren, exceptie-afhandeling en koppeling met finance. Welke zijn de nog te verwachten kosten, welke lease verplichtingen heeft U nog, interne doorfacturatie, afschrijvingen, provisies (reserveringen) versus Real Cost of Use.

 

Duur: 1/2 dag

Belgische fiscaliteit van de bedrijfswagen

Deze opleiding belicht de complexe wetgeving rondom bedrijfsvoertuigen. Dit oefent een grote invloed uit op het kostenplaatje. Zowel voor de werkgever als werknemer.

In deze opleiding worden belangrijke aandachtspunten toegelicht, met betrekking tot efficiënt fleet management.

 

Duur: 1/2 dag

Rapportage & Communicatie

Deze opleiding is een vervolmakingscursus voor elke XPOfleet gebruiker. Deze opleiding toont de voornaamste operationele en beleidsondersteunende rapportage- en communicatiemogelijkheden in XPOfleet. Mogelijkheden gaande van strategische standaardrapportages tot zoekrobots en powerfilters.

Deze rapportagemogelijkheden worden nader besproken in combinatie met ons strategische communicatieplatform waarbij snel en eenvoudig (via mail, sms of Word Mail Merge, ) het resultaat gecommuniceerd kan worden met de bestuurder, het management of de leverancier.

 

Duur: 1/2 dag

XPOfleet Basisopleiding & Praktijk Case

Deze opleiding richt zich tot fleet medewerkers en alle andere bedienden met enige ervaring of affiniteit met fleet voor wie XPOfleet een essentieel werkinstrument wordt. U profiteert maximaal in deze praktijkcursus van de verschillende modules en mogelijkheden en U ontwikkelt een aantal zeer belangrijke skills.

 

Duur: 1 dag