Fleet & Mobility Consultant

Om onze klanten een nog betere ondersteuning te geven zijn we op zoek naar een toegewijde Consultant fleet & mobility. Wij houden van mensen die kwaliteit en service bieden en net dat stapje extra willen zetten, maar ook graag in een tof team samenwerken.

Wagenparkbeheerder

Om onze klanten een nog betere ondersteuning te geven zijn we op zoek naar een toegewijde Wagenparkbeheerder. Wij houden van mensen die kwaliteit en service bieden en net dat stapje extra willen zetten, maar ook graag in een tof team samenwerken.

Software tester

Voor de invulling van onze testen en quality assurance zijn we op zoek naar een Software tester. Wij houden van mensen die kwaliteit en service willen bieden en net dat stapje extra zetten, maar ook van gezelligheid houden.

Project Advisor (m/v/x)

Om onze klanten een nog betere ondersteuning te geven zijn we op zoek naar een toegewijde Project Advisor. Wij houden van mensen die kwaliteit en service bieden en net dat stapje extra willen zetten, maar ook graag in een tof team samenwerken.

Creatieve ontwikkelaar (intern)

Na een intensieve inwerkperiode en grondige begeleiding, raakt u snel vertrouwd met onze ontwikkelomgeving en met de verschillende fleet aspecten. U werkt actief mee aan de ontwikkeling van onze fleetmanagement software XPOfleet in al haar facetten zowel backoffice, database, middle tier als Apps voor mobile devices (iOS en  Android). U werkt binnen het team van Software engineers, hier telt uw