Developer

Als Developer werk je actief mee aan de ontwikkeling, implementatie en onderhoud van onze Fleetmanagement software XPOfleet in al haar facetten, je ontwikkelt zowel backoffice, database, middle tier als Apps voor mobile devices (iOS en Android), je zorgt voor het testen en correct documenteren van de ontwikkelde software op technisch vlak.

Data Controller

Als Datacontroller ben je verantwoordelijk voor het corrigeren en controleren van de financiële mobiliteitsdata van de klant en haar leveranciers, je staat in voor het tijdig, volledig en correct opleveren van de financiële overzichten en rapportages conform de SLA met de klant,

Project Manager

Als Project Manager ben je verantwoordelijk van A tot Z voor de implementatie van onze software bij grote en/of complexe klant projecten, je zorgt voor het opstellen van een projectplan in overleg met de klant en volgt dit nauwlettend op met alle interne en externe stakeholders, je vertegenwoordigt XPOfleet in alle project documentatie, interne en externe status meetings, stuurgroepen en andere overlegorganen met de klant.

Customer Satisfaction Consultant

Als Customer Satisfaction medewerker zorg je voor de functionele eerstelijnsondersteuning aan alle wagenparkbeheerders en aanverwanten medewerkers betreffende XPOfleet, je bent de Single Point of Contact voor de eindgebruikers van de software. Je bent verantwoordelijk voor de afhandeling van de incidenten en de service requests, je bent verantwoordelijk voor de registratie en opvolging van klantvragen en de incidentmeldingen.

QA Coördinator

XPOfleet is een sterk groeiende internationale specialist in Fleetmanagement software. Wij staan al ruim negentien jaar voor innovatieve oplossingen van hoog kwaliteitsniveau, zijn marktleider in onze sector en mogen vele internationale Top 100 bedrijven tot onze trouwe klanten rekenen.

Fleet & Mobility Consultant

Om onze klanten een nog betere ondersteuning te geven zijn we op zoek naar een toegewijde Consultant fleet & mobility. Wij houden van mensen die kwaliteit en service bieden en net dat stapje extra willen zetten, maar ook graag in een tof team samenwerken.

Wagenparkbeheerder

Om onze klanten een nog betere ondersteuning te geven zijn we op zoek naar een toegewijde Wagenparkbeheerder. Wij houden van mensen die kwaliteit en service bieden en net dat stapje extra willen zetten, maar ook graag in een tof team samenwerken.

Project Advisor (m/v/x)

Om onze klanten een nog betere ondersteuning te geven zijn we op zoek naar een toegewijde Project Advisor. Wij houden van mensen die kwaliteit en service bieden en net dat stapje extra willen zetten, maar ook graag in een tof team samenwerken.