Marktleider op het gebied van fleet-en mobility management software

De combinatie van ambitie, ervaring, unieke IT kennis en Fleet-en mobility knowledge stellen ons in staat om het perfecte evenwicht te vinden tussen de wensen van de markt en de technische mogelijkheden.

Onze passie ligt bij het inspireren van anderen met innovatieve oplossingen, zodat we gezamenlijk stappen kunnen zetten richting een duurzame samenleving. We vinden het enorm belangrijk om op periodieke wijze samen te zitten met onze klanten/gebruikers om zo samen het toekomstpad verder uit te stippelen. We geloven in nauwe samenwerking en regelmatige feedback om ervoor te zorgen dat onze software aansluit bij uw specifieke behoeften. Kies voor XPOfleet en stap samen met ons in de toekomst van fleet-en mobility management!

Door de jaren heen werd er binnen XPOfleet enorm veel kennis vergaard m.b.t. automotive kennis en het technische aspect in de software. Dit heeft er voor gezorgd dat XPOfleet de software is dat het tot op heden is. In 2021 werden XPOfleet en Mobilitypower overgenomen door Fleet Support, expert in duurzaam mobiliteitsbeheer, welke deel is van de Nederlandse Autobinck Groep.

Zowel XPOfleet en Mobilitypower fungeren als onafhankelijke entiteiten en genieten van voordelen zoals: een wisselwerking in het delen van kennis, expertise en ervaring, toegang tot nieuwe processen en systemen en een sterke financiƫle buffer. Dit allemaal leidt tot verrijking en toename van de kennis en expertise waardoor efficientie en prestaties verbeterd worden ten einde een betere positionering in de competitieve fleet-en mobilitywereld.