Marktleider op het gebied van fleet-en mobility management software

De combinatie van ambitie, ervaring, unieke IT kennis en Fleet-en mobility knowledge stellen ons in staat om het perfecte evenwicht te vinden tussen de wensen van de markt en de technische mogelijkheden.

Onze passie ligt in het inspireren van anderen met innovatieve oplossingen, waardoor we samen stappen zetten richting een duurzame samenleving. We vinden het enorm belangrijk om regelmatig af te stemmen met onze gebruikers om zo samen ons toekomstpad verder uit te stippelen. We geloven in directe samenwerking en oprechte feedback zodat onze software nauw aansluit bij jouw specifieke behoeften. Kies voor XPOfleet en stap samen met ons in de toekomst van fleet-en mobility management!

Door de jaren heen werd er binnen XPOfleet enorm veel kennis vergaard over het automotive landschap. In combinatie met onze diepe software technische know-how resulteert dit in het marktleidend pakket wat XPOfleet op heden is. In 2021 werden XPOfleet en Mobilitypower overgenomen door de expert in duurzaam mobiliteitsbeheer: Fleet Support, deel van de Nederlandse Autobinck Groep.

Zowel XPOfleet en Mobilitypower fungeren als onafhankelijke entiteiten en genieten van de voordelen verbonden aan het AutoBinck kader: gedeelde kennis en ervaring, ondersteunende  processen en systemen, en een sterke financiële buffer. Hierdoor kunnen wij ons richten op wat écht telt, uitmuntende expertise en een betere positionering in de competitieve fleet-en mobilitywereld.